Showing all 20 results

Cuverturi Pat

-9%
🌺Spring Sale
-15%
🌺Spring Sale
-7%
🌺Spring Sale
-
📣Oferta 2+1
-28%
📣Oferta 2+1
-16%
🌺Spring Sale
-
📣Oferta 2+1
-7%
🌺Spring Sale

Cuvertura Pat Eleganta Pentru Dormitor
Atunci când vrei să oferi un aspect elegant și ordonat dormitorului tău, achiziționează o cuvertură de pat. Fie că ai musafiri și urmează să le prezinți casa, fie că vrei să aranjezi patul perfect pentru starea de bine pe care ți-o dă o cameră îngrijită, o cuvertură este esențială. La noi găsești cuverturi de pat moderne, cuverturi elegante pentru dormitor care vor înfrumuseța aspectul încăperii. Este o opțiune economică de decorare, pentru că achiziționezi cuverturi ieftine și obții un efect maxim pentru aspectul dormitorului tău.

Cum să-ți aranjezi patul pentru un aspect profesionist?

Aranjează-ți patul în fiecare dimineață, îți va oferi o stare de bine și starea de confort atunci când te vei întoarce acasă după o zi obositoare la muncă. Iată câteva sfaturi de aranjare a patului, astfel încât să arate asemeni celor pe care le vezi în hoteluri:

asigură-te că cearceaful stă bine așezat sub saltea;
lasă pernele la vedere, nu este recomandat să le acoperi cu o cuvertură de pat, pentru că se pierde aspectul ordonat;
optează pentru un set de cuvertură de pat care îți oferă pe lângă cuvertura pentru un pat dublu și 2 fețe de perne în aceeași culoare; prin urmare, dormitorul va avea un aspect ordonat, luxos, îngrijit;
cuvertura o poți așeza până acolo unde sunt așezate pernele decorative și în partea superioară să o îndoi asemeni unei manșete; o altă opțiune este să întinzi cuvertura pe întreg patul și pe deasupra ei să așezi pernele;
ajută-te de perne decorative pentru un aspect personalizat al dormitorului și un plus de confort;
cuverturile de pat deosebite pot fi asortate cu draperiile;

Cuverturile de pat elegante, oferă atât aspectul plăcut al camerei, dar protejează și cearceafurile pe timpul zilei, la fel cum reușesc cuverturile de canapea să protejeze materialul împotriva uzurii (incidente produse de pete de mâncare, păr de câine/pisică).

Dacă îți dorești cuverturi de pat pentru un dormitor de lux, găsești în magazinul nostru. Adaugă-le în coșul virtual de cumpărături și plasează comanda. Cele mai frumoase cuverturi de pat îți vor fi livrate direct la adresă.

20