Showing 1–36 of 68 results

Saltele Spuma

Saltea Spuma Poliuretanica
Dac─â te afli ├«n c─âutarea unei saltele de calitate, care s─â ├«╚Ťi asigure confort ╚Öi o bun─â sus╚Ťinere a coloanei vertebrale, la noi gasesti solu╚Ťia. Opteaz─â pentru o saltea din spum─â poliuretanic─â, care este suficient de ferm─â pentru a-╚Ťi oferi un suport adecvat ├«ntregului corp.

Saltelele din spum─â au avantajul c─â pe l├óng─â postura foarte bun─â din timpul somnului ├«╚Ťi asigur─â ╚Öi un excelent confort termic. Nu vei transpira ├«n timpul nop╚Ťii pentru c─â este o saltea permeabil─â la aer. ├Än plus, dac─â ├«╚Ťi dore╚Öti o saltea hipoalergenic─â, dat fiind sensibilitatea pe care o ai la acarieni, atunci tot o saltea din spum─â este solu╚Ťia.

Fie c─â ├«╚Ťi place s─â dormi pe un suport mai tare, fie pe unul mai moale, salteaua din spum─â poliuretanic─â are grade diferite de densitate, ├«ndeplinind astfel cerin╚Ťe dintre cele mai variate. Cu c├ót densitatea saltelei este mai mare, cu at├ót este mai ferm─â.

Dac─â salteaua actual─â ├«╚Ťi ofer─â dureri de spate, nu mai sta pe g├ónduri, ├«nlocuie╚Öte-o cu o saltea anatomic─â, din spum─â, care ├«╚Ťi va oferi o sus╚Ťinere ferm─â ╚Öi optim─â a coloanei ├«n timpul somnului.

Prin urmare, salteaua din spum─â poliuretanic─â este o saltea care ├«╚Ťi p─âstreaz─â coloana ├«n pozi╚Ťie natural─â, oferindu-╚Ťi sus╚Ťinere ╚Öi confort ├«n acela╚Öi timp, pentru un somn lini╚Ötit ╚Öi odihnitor.

68