Showing all 13 results

Perne cu Memorie

-6%
­čî║Spring Sale
-9%
­čî║Spring Sale
-18%
­čî║Spring Sale
-14%
­čî║Spring Sale

Perna Memory Foam Ortopedica si Cervicala
C├ónd ├«╚Ťi dore╚Öti s─â nu te treze╚Öti cu dureri de g├ót sau de spate, ╚Ötii c─â trebuie s─â acorzi aten╚Ťie alegerii pernei. Pentru c─â vrei s─â se potriveasc─â perfect, solu╚Ťia este s─â optezi pentru o pern─â cu memorie. La noi g─âse╚Öti o ofert─â divers─â de perne cu memorie, pentru ca tu s─â ai un somn odihnitor ╚Öi confortabil. Comanzi rapid online ╚Öi ├«╚Ťi livr─âm direct la tine acas─â mult a╚Öteptata pern─â de calitate cu memorie.

Care sunt avantajele unei perne cu spum─â de memorie (Memory Foam)?

se modeleaz─â dupa forma capului ╚Öi se adapteaz─â la pozi╚Ťia acestuia pe tot parcursul somnului;
ofer─â at├ót confort, dat de suprafa╚Ťa moale, c├ót ╚Öi o bun─â sus╚Ťinere;
se adaptează la temperatura și greutatea capului;
asigur─â o pozi╚Ťie corect─â a coloanei vertebrale ├«n timpul somnului;
previne durerile de gât și de spate;
exist─â diferite forme ale acestui tip de pern─â: clasic─â, cilindric─â, ergonomic─â s.a.
se recomand─â indiferent de pozi╚Ťia de dormit (pe o parte, pe spate, pe burt─â);
există inclusiv modele de perne memory tratate cu aloe vera, pentru un somn liniștitor;

Sunt pernele cu memorie mai bune?

Pernele din spum─â cu memorie sunt foarte populare (╚Öi au tot ├«nlocuit clasicele perne din fulgi), o achizi╚Ťie tot mai des ├«nt├ólnit─â deoarece men╚Ťin coloana vertebral─â ├«ntr-o pozi╚Ťie natural─â ╚Öi elimin─â durerea cervical─â. Pernele Memory Foam r─âspund nevoilor specifice ale fiec─ârei persoane ├«n parte, datorit─â faptului c─â se muleaz─â dupa forma capului, absorb greutatea ╚Öi scad presiunea asupra articula╚Ťiilor.

Fa╚Ť─â de pernele din latex, cele cu memorie asigur─â o suprafa╚Ť─â mai moale, ├«ns─â ambele ofer─â o foarte bun─â sus╚Ťinere a capului ╚Öi a g├ótului.

Somnart ├«╚Ťi pune la dispozi╚Ťie perne diverse, care s─â corespund─â inclusiv celor mai preten╚Ťioase cerin╚Ťe. Fie c─â e╚Öti tentat de gama de perne cu aloe vera sau perne 4 anotimpuri, ideale indiferent de sezon, fie c─â vrei o pern─â cu memorie ├«n form─â cilindric─â ori ergonomic─â, ├«╚Ťi oferim pre╚Ťuri accesibile ╚Öi ├«╚Ťi st─âm la dispozi╚Ťie pentru a r─âspunde ├«ntreb─ârilor tale.

13