Showing 1–36 of 102 results

Saltele Ortopedice

🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
-4%
🎁🎁🎁
-9%
🎁Perne Cadou
-9%🎁Perne Cadou
Prețul inițial a fost: 1,454.30 lei.Prețul curent este: 1,321.38 lei.
-10%
🎁Perne Cadou
-10%🎁Perne Cadou
Prețul inițial a fost: 988.40 lei.Prețul curent este: 893.39 lei.
-9%
🎁Perne Cadou
-9%🎁Perne Cadou
Prețul inițial a fost: 1,344.90 lei.Prețul curent este: 1,230.51 lei.
-7%
🎁Perne Cadou
-7%🎁Perne Cadou
Prețul inițial a fost: 918.91 lei.Prețul curent este: 850.91 lei.
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁🎁🎁
🎁Perne Cadou

Saltea de Pat Ortopedica
Grija fata de sanatate si atentia la confort si ergonomie face cu adevarat diferenta in calitatea vietii pe care o ducem, de aceea un moment important pentru fiecare dintre noi este alegerea corecta a saltelei pe care urmeaza sa dormim!

Totodata, aceasta este si un moment important pentru aceia dintre noi ce sufera de diferite tipuri de spate sau doar de o stare de oboseala profunda datorata unui somn superficial pe o suprafata nepotrivita. Investitia intr-o saltea cu concept tehnologic concentrat pe inducerea rapida a somnului profund, dar si a ameliorarii durerilor articulare capata astfel prioritate pentru multi dintre noi.

Saltelele ortopedice sunt fabricate prin tehnologii speciale ce au in focus sustinerea anatomica corecta a corpului, in special a zonelor considerate sensibile precum umerii si soldurile, imbunatatind astfel circulatia sangelui la nivelul musculaturii si oferind o pozitie neutra coloanei vertebrale, cu efect odignitor – ce reuseste in timp sa sporeasca calitatea vietii noastre.

Pentru cei ce sufera de dureri de spate puternice, ori mentin o postura constant gresita pe timpul zilei – fie in cauza pozitiei de lucru la birou, a pozitiei incorecte in timpul altor activitati ori a celei de acasa din fata telvizorului, salteaua ortopedica ajuta la eliminarea punctelor de presiune acumulate de-a lungul zilei si ne ajuta sa ne recapatam rapid energia pierduta.

102