Showing 1–36 of 59 results

Saltele Ortopedice

-7%
­čî×Promo de var─â
-5%
­čî×Promo de var─â
-35%
­čî×Promo de var─â
-5%
­čî×Promo de var─â

Saltea de Pat Ortopedica
Grija fata de sanatate si atentia la confort si ergonomie face cu adevarat diferenta in calitatea vietii pe care o ducem, de aceea un moment important pentru fiecare dintre noi este alegerea corecta a saltelei pe care urmeaza sa dormim!

Totodata, aceasta este si un moment important pentru aceia dintre noi ce sufera de diferite tipuri de spate sau doar de o stare de oboseala profunda datorata unui somn superficial pe o suprafata nepotrivita. Investitia intr-o saltea cu concept tehnologic concentrat pe inducerea rapida a somnului profund, dar si a ameliorarii durerilor articulare capata astfel prioritate pentru multi dintre noi.

Saltelele ortopedice sunt fabricate prin tehnologii speciale ce au in focus sustinerea anatomica corecta a corpului, in special a zonelor considerate sensibile precum umerii si soldurile, imbunatatind astfel circulatia sangelui la nivelul musculaturii si oferind o pozitie neutra coloanei vertebrale, cu efect odignitor – ce reuseste in timp sa sporeasca calitatea vietii noastre.

Pentru cei ce sufera de dureri de spate puternice, ori mentin o postura constant gresita pe timpul zilei – fie in cauza pozitiei de lucru la birou, a pozitiei incorecte in timpul altor activitati ori a celei de acasa din fata telvizorului, salteaua ortopedica ajuta la eliminarea punctelor de presiune acumulate de-a lungul zilei si ne ajuta sa ne recapatam rapid energia pierduta.

59