TERMENI ╚śI CONDI╚ÜII

Inainte de a utiliza sau obtine orice produse, informatii sau servicii prin intermediul acestui site, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.

Folosirea acestui site implic─â acceptarea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor de mai jos.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii

S.C. Minet Conf S.R.L. poate modifica oric├ónd aceste prevederi, f─âr─â o notificare prealabil─â. Cea mai recent─â versiune poate fi g─âsit─â acces├ónd pagina ÔÇ×Termeni ╚Öi condi╚ŤiiÔÇŁ.

 

1. Datele de identificare ale operatorului

S.C. Minet Conf SRL, cu sediul social in Mun. Rm. V├ólcea, str. C─ât─âne╚Ötilor, nr. 49A, jude╚Ťul V├ólcea, telefon 0799923986, email contact@somnart.ro, ├«nregistrat─â la Oficiul Registrului Comer╚Ťului de pe l├óng─â Tribunalul V├ólcea sub nr. J38/227/2001, CIF RO14040196, capital social 4760 ron, cont bancar RO41BACX0000004566539001 deschis la Unicredit Bank, sucursala R├ómnicu.V├ólcea.

 

2. Informa╚Ťii personale

Sunte╚Ťi de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va ├«ncepe imediat dup─â ├«ndeplinirea tuturor formalit─â╚Ťilor de ├«nregistrare sau de introducere a informa╚Ťiilor cerute. Informa╚Ťiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte ╚Öi complete. Opt├ónd pentru ├«nregistrare, ave╚Ťi obliga╚Ťia de a ne furniza corect numele, adresa ╚Öi alte informa╚Ťii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informa╚Ťii, accesa╚Ťi meniul ÔÇ×Date personaleÔÇŁ din ÔÇ×Contul meuÔÇŁ.

Prin accesarea contului ╚Öi utilizarea parolei personale, sunte╚Ťi responsabil pentru toate ac╚Ťiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Minet Conf S.R.L. nu poate fi f─âcut─â responsabil─â pentru erorile survenite in urma neglijen╚Ťei utilizatorului privind securitatea ╚Öi confiden╚Ťialitatea contului ╚Öi parolei sale.

├Än cazul ├«n care vom constata c─â datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezerv─âm dreptul de a suspenda sau desfiin╚Ťa contul dumneavoastr─â.

Dac─â a╚Ťi optat pentru primirea de informa╚Ťii privind produsele, ofertele, promo╚Ťiile Minet Conf SRL, sunte╚Ťi de acord s─â primi╚Ťi astfel de informa╚Ťii prin e-mail, telefon, SMS, RCS si po╚Öt─â. ├Än orice moment ave╚Ťi dreptul de a reveni asupra op╚Ťiunii dvs., prin transmiterea unei solicit─âri scrise la adresa de e-mail contact@somnart.ro, sau prin urmarea indica╚Ťiilor (linkurilor) din respectivele newsletter (dezabonare).

 

3. Securitatea datelor personale

S.C. Minet Conf S.R.L. se oblig─â s─â p─âstreze confiden╚Ťialitatea datelor personale ├«n conformitate cu prevederile legisla╚Ťiei ├«n vigoare. Datele dumneavoastr─â personale vor fi utilizate de c─âtre S.C. Minet Conf S.R.L. pentru prestarea serviciilor in beneficiul d-voastra ( confirmarea comenzilor, incheierea contractelor, facturarea produselor achizitionate, livrarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme privind produsele achizitionate) reclama, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care v─â intereseaz─â) , realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. Minet Conf S.R.L.

Prin achizi╚Ťionarea produselor sunte╚Ťi de acord ca datele dvs cu caracter personal (nume, prenume, adres─â, telefon, e-mail) s─â fie prelucrate de c─âtre Minet Conf S.R.L. Datele prelucrate nu sunt utilizate in scopuri de marketing direct. Nu colect─âm date de trafic.

Datele dumneavoastr─â personale vor putea fi transmise autorit─â╚Ťilor ├«n drept cu scopul verific─ârii tranzac╚Ťiilor comerciale sau altor autorit─â╚Ťi ├«n drept pentru efectuarea oric─âror verific─âri justificate ├«n baza legii.

Datele furnizate de c─âtre clien╚Ťi sunt strict confiden╚Ťiale. S.C. Minet Conf S.R.L. se angajeaz─â ├«n fa╚Ťa clien╚Ťilor s─âi s─â nu furnizeze aceste date unor ter╚Ťe persoane sau companii ╚Öi s─â le utilizeze strict pentru uzul rela╚Ťiei de afaceri dintre client ╚Öi S.C. Minet Conf S.R.L., cu exceptia procesatorilor de plati si a companiilor de curierat care deservesc livrarile.

Acest site folose╚Öte m─âsuri de securitate ├«mpotriva pierderii, alter─ârii sau folosirii gre╚Öite a informa╚Ťiilor care se afl─â ├«n controlul nostru. Confiden╚Ťialitatea datelor personale transmise prin intermediul formularelor din magazinul online www.somnart.ro este asigurat─â de un certificat SSL.

S.C. Minet Conf S.R.L. se oblig─â s─â respecte drepturile dumneavoastr─â conferite de Regulamentul nr. 679/2016 , iar la cererea dumneavoastr─â transmis─â la adresa str. Catanestilor, nr. 49A, Ramnicu V├ólcea, V├ólcea, Romania┬áse oblig─â: s─â rectifice, s─â actualizeze, s─â blocheze, s─â ╚Ötearg─â sau s─â transforme ├«n date anonime, ├«n mod gratuit, datele a c─âror prelucrare nu este conform─â dispozi╚Ťiilor Legii nr. 677/2001 privind protec╚Ťia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestor date ÔÇô ╚Öi s─â ├«nceteze prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale.

S.C. Minet Conf S.R.L. certific─â faptul c─â va respecta drepturile conferite de Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu character personal si privind libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comer╚Ťul electronic, precum ╚Öi a O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor ├«n cadrul contractelor ├«ncheiate cu profesioni╚Ötii, precum ╚Öi pentru modificarea ╚Öi completarea unor acte normative,┬áprintre aceste drepturi se num─âr─â (enumerarea neav├ónd un caracter limitativ):

1.Dreptul de a fi informat = dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea și protejarea datelor cu caracter personal de către operator;

 1. Dreptul de acces la date = dreptul persoanei vizate de a ob╚Ťine de la operatorul de date la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit, confirmarea faptului c─â datele cu caracter personal care o vizeaz─â, sunt sau nu prelucrate de c─âtre acesta;
 2. Dreptul la rectificare = dreptul persoanei vizate de a ob╚Ťine, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit, rectificarea datelor inexacte care o privesc, precum ╚Öi completarea datelor incomplete;
 3. Dreptul la ╚Ötergerea datelor (ÔÇťdreptul de a fi uitatÔÇŁ) = dreptul persoanei vizate de a ob╚Ťine, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit, ├«n m─âsura ├«n care sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile prev─âzute de lege, ╚Ötergerea datelor cu caracter personal care privesc acea persoan─â;
 4. Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii = dreptul persoanei vizate de a ob╚Ťine, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit, ├«n m─âsura ├«n care sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile prev─âzute de lege, marcarea datelor cu caracter personal stocate, cu scopul de a limita prelucrarea ulterioar─â a acestora;
 5. Dreptul la portabilitatea datelor = dreptul persoanei vizate de a primi, la cerere ╚Öi ├«n mod gratuit, datele cu caracter personal ├«ntr-o modalitate structurat─â, folosit─â ├«n mod obi╚Önuit ╚Öi ├«ntr-un format u╚Öor de citit, precum ╚Öi dreptul ca aceste date s─â fie transmise de c─âtre societate c─âtre alt operator de date, ├«n m─âsura ├«n care sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile prev─âzute de lege;
 6. Dreptul la opozi╚Ťie = dreptul persoanei vizate de a se opune ├«n orice moment, din motive ├«ntemeiate ╚Öi legitime legate de situa╚Ťia sa particular─â, ca datele cu caracter personal care o vizeaz─â s─â fac─â obiectul unei prelucr─âri, ├«n m─âsura ├«n care sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile prev─âzute de lege;
 7. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale = dreptul persoanei vizate de a cere ╚Öi de a ob╚Ťine retragerea, anularea sau reevaluarea oric─ârei decizii bazate exclusiv pe prelucr─âri efectuate prin mijloace automate (incluz├ónd crearea de profiluri) care produce efecte juridice;
 8. Dreptul de a se adresa justi╚Ťiei sau Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal = dreptul persoanei vizate de a se adresa cu pl├óngere Autorit─â╚Ťii Na╚Ťionale de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justi╚Ťiei pentru ap─ârarea oric─âror drepturi garantate de legisla╚Ťia aplicabil─â ├«n domeniul protec╚Ťiei datelor cu caracter personal, care au fost ├«nc─âlcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la  sediul SC Minet Conf SRL (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa contact@somnart.ro

ORICE ├ÄNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CON╚ÜINUTUL SITE-ULUI www.somnart.ro SAU DE A AFECTA PERFORMAN╚ÜELE SERVERULUI PE CARE RULEAZ─é SITE-UL www.somnart.ro, VA FI CONSIDERAT─é O TENTATIV─é DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.somnart.ro ╚śI VA PUNE ├ÄN MI╚śCARE CERCETAREA LEGAL─é ├ÄMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ├ÄNCERCAT ACEST FAPT.

 

4. Copyright

S.C. Minet Conf S.R.L.┬á declar─â pe propria r─âspundere faptul c─â ├«ntreg con╚Ťinutul de pe site-ul www.somnart.ro este original ╚Öi c─â toate resursele folosite (imagini de produs, specifica╚Ťii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (produc─âtori, furnizor etc.), f─âr─â s─â ├«ncalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oric─âror cazuri de ├«ncalcare a drepturilor de autor, www.somnart.ro v─â pune la dispozi╚Ťie adresa de e-mail┬ácontact@somnart.ro.

├Äntregul con╚Ťinut al site-ului www.somnart.ro┬áimagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafic─â web, scripturi, programe ╚Öi alte date ÔÇô este proprietatea Minet Conf ╚Öi a furnizorilor s─âi ╚Öi este ap─ârat de Legea pentru protec╚Ťia drepturilor de autor ╚Öi de legile privind proprietatea intelectual─â ╚Öi industrial─â. Folosirea f─âr─â acordul Minet Conf SRL a oric─âror elemente enumerate mai sus va fi pedepsit─â conform legilor ├«n vigoare.

 

5. Accesul la site

S.C. Minet Conf S.R.L. garanteaz─â oric─ârui utilizator accesul ├«n interes personal pe acest site. S.C. Minet Conf S.R.L. declar─â pe proprie r─âspundere c─â interzice ├«n mod explicit ╚Öi va interzice prin orice mijloace tehnice ╚Öi legale aflate la dispozi╚Ťia sa: desc─ârcarea sau modificarea par╚Ťial─â sau integral─â a site-ului www.somnart.ro, reproducerea par╚Ťial─â sau integral─â a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informa╚Ťiilor din site ├«n orice manier─â, ├«n scopuri comerciale sau contrare oric─âror interese ale S.C. Minet Conf S.R.L., proprietarul de drept ╚Öi de fapt al site-ului www.somnart.ro.

 

6. Descrierea produselor

S.C. Minet Conf S.R.L. declară pe propria răspundere că produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite întocmai după cum sunt prezentate și oferite de producătorul lor, în limita stocului disponibil. Cumpărătorii sunt de acord în mod expres că produsele originale cumpărate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

S.C. Minet Conf S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea ├«n stoc ├«n orice moment a tuturor produselor prezentate. S.C. Minet Conf S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume pl─âtite de orice cump─âr─âtor ├«n avans ÔÇô f─âr─â a fi primit o confirmare a comenzii ÔÇô vor fi rambursate de c─âtre S.C. Minet Conf S.R.L.┬á ├«n cel mai scurt timp, dar nu mai t├órziu de 7 zile, ├«n cazul ├«n care Minet Conf S.R.L.┬ánu poate onora comanda confirmat─â.

Cu acordul consumatorului, S.C. Minet Conf S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pre╚Ť echivalente cu cele solicitate ini╚Ťial, ├«n cazul indisponibilit─â╚Ťii produsului sau serviciului comandat. ├Än caz contrar, se va recurge la rambursarea de c─âtre S.C. Minet Conf S.R.L. a sumei pl─âtite de c─âtre consumator ├«n termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, f─âr─â s─â creeze obliga╚Ťii contractuale; cu toate precau╚Ťiile luate de S.C. Minet Conf S.R.L., produsele livrate pot diferi u╚Öor de imagini ├«n ceea ce prive╚Öte culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz ├«n care orice cump─âr─âtor poate renun╚Ťa la achizi╚Ťie. S.C. Minet Conf S.R.L. declar─â faptul c─â to╚Ťi produc─âtorii produselor originale v├óndute prin intermediul site-ului www.somnart.ro┬á– ╚Öi-au rezervat dreptul s─â modifice specifica╚Ťiile tehnice ╚Öi comerciale ale produselor f─âr─â notificare prealabil─â.

S.C. Minet Conf S.R.L. nu i╚Öi asum─â responsabilitatea pentru buna func╚Ťionare a surselor externe de con╚Ťinut c─âtre care se fac trimiteri, nefiind ├«n niciun fel implicat ├«n gestionarea acestora ÔÇô ╚Öi ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site c─âtre acele domenii Internet care pot avea con╚Ťinut ilegal sau d─âun─âtor.

Valoarea maxim─â a obliga╚Ťiilor companiei S.C. Minet Conf S.R.L. fa╚Ť─â de orice client ├«n cazul nelivr─ârii sau a livr─ârii necorespunz─âtoare este valoarea sumelor ├«ncasate de S.C. Minet Conf S.R.L. de la acest client.

S.C. Minet Conf S.R.L┬á nu este r─âspunz─âtor pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dac─â S.C. Minet Conf S.R.L a fost informat anterior de posibilitatea apari╚Ťiei unor asemenea pierderi), rezult├ónd din:

 1. a) posibilitatea sau imposibilitatea acces─ârii website-ului de c─âtre utilizatori, pe o perioad─â nedeterminat─â de timp;
 2. b) utilizarea sau imposibilitatea utiliz─ârii informa╚Ťiilor site-ului;
 3. c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 4. d) declara╚Ťii sau ac╚Ťiuni ale oric─ârei ter╚Ťe p─âr╚Ťi asupra serviciilor site-ului;
 5. e) orice alt─â problem─â legat─â de serviciile site-ului.

S.C. Minet Conf S.R.L┬á ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica ╚Öi actualiza ├«n orice moment ├«ntreg con╚Ťinutul acestui site f─âr─â o notificare prealabil─â.

Perfectarea contractului la distanta

– Odata cu lansarea unei comenzii ┬áelectronice sau telefonice pe site-ul Minet Conf, cumparatorul este de acord cu forma de ┬ácomunicarea prin e-mail sau telefon ┬áprin care Vanzatorul isi ┬áderuleaza operatiunile:

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
1) Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice

2) Specificatiile cumparatorului (acolo unde este cazul)

3) TCGV

Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre SC Minet Conf SRL. Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Termenii si conditiile de vanzare stau la baza contractului astfel perfectat.
-SC Minet Conf S.R.L nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa confirmarea platii, in cazul platii prin OP sau card, respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

 

7. Pre╚Ťuri

Pre╚Ťurile produselor prezentate ├«n site sunt exprimate ├«n lei ╚Öi includ TVA. Pre╚Ťul de achizi╚Ťie al produselor prezentat pe factur─â va fi acela╚Öi cu cel prezentat pe site la momentul efectu─ârii comenzii. Factura se trimite automat pe emailul pe care il mentionati in procesul de comanda. Nu trimitem factura tiparita in colet(e).

Termenul de valabilitate al pre╚Ťurilor ╚Öi ofertei este cel men╚Ťionat pe site-ul www.somnart.ro. ├Än lipsa unei men╚Ťiuni, pre╚Ťurile pot fi oric├ónd modificate. De asemenea, pre╚Ťurile pot suferi modific─âri zilnice, ├«n func╚Ťie ╚Öi de evolu╚Ťia cursului valutar anun╚Ťat de Banca Na╚Ťional─â a Rom├óniei.

Toat─â oferta ╚Öi toate promo╚Ťiile sunt valabile ├«n limita stocurilor disponibile. Promo╚Ťiile nu se cumuleaz─â sub nicio form─â, unui produs aflat ├«n promo╚Ťie neput├ónd a i se aplica ╚Öi o alt─â reducere. Preturile taiate reprezinta cele mai mici preturi din ultimele 30 de zile anterioare promotiei.

S.C. Minet Conf S.R.L ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula o comand─â ├«n cazul ├«n care pre╚Ťul produsului a fost introdus gre╚Öit ├«n baza de date sau afi╚Öat gre╚Öit, livrarea nefiind ├«nc─â efectuat─â.

 

8. Modalit─â╚Ťi de plat─â

V─â punem la dispozi╚Ťie urm─âtoarele modalit─â╚Ťi de plat─â pentru comenzile dvs. la somnart.ro:

 1. Ramburs

 • Se pl─âtesc produsele curierului care livreaz─â ├«mpreun─â cu taxele de livrare incluse ├«n valoarea facturii.

 

 1. Plata online cu Card bancar

Această modalitate de plată asigură prioritate în procesarea comenzii Dumneavoastră.

 • Se pot efectua pl─â╚Ťi online cu cardul (personal sau al firmei).
 • Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele Visa (Classic ╚Öi Electron) ╚Öi Mastercard ╚Öi Maestro.
 • Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzac╚Ťii.
 • Pentru finalizarea oric─ârei tranzac╚Ťii trebuie furnizat:
  • codul cardului (toate cifrele de pe fa╚Ťa cardului, f─âr─â spa╚Ťii);
  • data de expirare;
  • ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscrip╚Ťionate pe banda cu semn─âtura dumneavoastr─â.
 • Tranzac╚Ťiile se fac ├«n lei, la cursul de schimb al b─âncii dvs. indiferent de valuta pe care o ave╚Ťi ├«n cont.
 • Noi nu solicit─âm ╚Öi/sau stoc─âm niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastr─â.
 • Procesarea datelor de card se face prin serverele mobilpay.ro: https://www.mobilpay.ro/public

 

 1. Ordin de plat─â (OP)

 • Se genereaz─â o factur─â proform─â ╚Öi se trimite prin e-mail sau fax c─âtre client. Contul bancar este trecut ├«n factura proform─â.
 • Produsele vor fi trimise clientului dup─â ce vor ap─ârea banii ├«n contul bancar al somnart.ro (SC MINET CONF SRL).

S.C. Minet Conf S.R.L. ├«╚Öi rezerv─â dreptul ca, ├«n cazul ├«n care produsele au status de stoc ÔÇ×Comand─â extern─âÔÇŁ sau ÔÇ×La comand─âÔÇŁ indiferent de modalitatea de plat─â aleas─â, s─â solicite pl─â╚Ťi ├«n avans, integrale sau par╚Ťiale, dup─â caz. ├Än cazul ├«n care suma achitat─â ├«n avans este mai mare dec├ót valoarea produselor comandate, diferen╚Ťa va fi restituit─â imediat clientului.

Dac─â suma achitat─â ├«n avans este mai mic─â dec├ót valoarea produselor comandate, clientul va trebui s─â achite diferen╚Ťa ├«n momentul livr─ârii.

Pentru aceast─â ultim─â situa╚Ťie, ca ╚Öi pentru plata la livrare, produsele comandate trebuie achitate integral, ├«n caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

 1. Plata cu Card bancar de CREDIT în rate fără dobândă

Plata cu cardul în rate fără dobândă este valabilă pentru posesorii de carduri la următoarele bănci:

– Banca Transilvania

– Credit Europe

– Garanti Bank

– Alpha Bank

– BRD Finance

Pentru a pl─âti online cu cardul, ├«n procesul de comand─â selecta╚Ťi op╚Ťiunea de plat─â- Plata cu Cardul prin MobilPay. ATENTIE: Pentru plata cu cardul comanda trebuie s─â fie de MINIM 100lei! ╚Öi num─ârul de rate dorit: p├ón─â la 6 rate f─âr─â dob├ónd─â. Pl─â╚Ťile online sunt procesate direct de c─âtre banca emitent─â, prin intermediul platformei MobilPay, https://www.mobilpay.ro/public. Sistemul de plat─â este securizat la cele mai ├«nalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

 1. Plata în 3 sau 4 rate cu costuri zero utilizând cardul de DEBIT prin ONEY

Solutiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile gratuit fiind rambursabile in maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).
Solutiile de Creditare Oney sunt disponibile exclusiv pentru produsele si serviciile vandute online si sunt valabile pentru un credit de minimum 450 Lei si maxim 12.000 Lei.


Prin acceptarea prezentului document confirmati ca intelegeti si sunteti de acord ca exercitarea de catre dvs. a dreptului de denuntare a contractului de vanzare-cumparare si returnarea produselor achizitionate de pe Somnart.ro pentru care ati beneficiat de o solutie de creditare 3xOney sau 4xOney in baza unui contract de credit incheiat online cu Oney Bank, atrage incetarea automata a contractului de credit fara nicio alta formalitate, in conformitate cu TERMENII SI CONDITIILE GENERALE APLICABILE ACORDARII ONLINE A SOLUTIILOR DE CREDITARE ONEY (3XONEY SI 4XONEY) si a termenilor si conditiilor din aceasta pagina.

Intr-o astfel de situatie, prin acceptarea prezentului document intelegeti si sunteti de acord ca rambursarea de catre Minet Conf SRL a tuturor sumelor astfel finantate sa fie efectuata de Minet Conf SRL prin utilizarea aceleiași metode de plata utilizate de dvs., mai exact prin restituirea de catre Minet Conf SRL a sumei integrale a pretului de achizitie si a oricaror sume finantate prin contractul de credit, in contul indicat de catre Oney Bank in scopul achitarii sumelor datorate de dvs. in legatura cu creditul 3xOney sau creditul 4xOney.


Oney Bank este o institutie de credit franceza autorizata sa desfasoare activitati de creditare si de plata de Autoritatea Franceza de Control Prudential si Rezolutie (ÔÇťACPRÔÇŁ), organizata si functionand ca societate pe actiuni in conformitate cu legislatia din Franta, cu un capital social de 51.286.585 euro, inregistrata in Registrul Comertului si Societatilor din Lille Metropole sub numarul 546 380 197, cu sediul situat in str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170),┬á adresa de email: serviciulclienti.ro@oney.com, supravegheata de autoritatea competenta franceza, ACPR, precum si de Banca Nationala a Romaniei si furnizeaza Solutiile de Creditare Oney transfrontalier, fara prezenta fizica pe teritoriul Romaniei.

Solu╚Ťiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt destinate doar clien╚Ťilor persoane majore care au capacitate de exerci╚Ťiu (care au calitatea de consumatori ├«n sensul legisla╚Ťiei rom├óne╚Öti pertinente, astfel fiind excluse ├«n mod expres persoanele care ac╚Ťioneaz─â ├«n interes profesional, care nu au calitatea de consumatori, ├«n sensul legisla╚Ťiei privind protec╚Ťia consumatorilor, inclusiv articolul 7, paragraful 1 din ordonan╚Ťa privind creditele de consum), care ├«ndeplinesc cumulativ urm─âtoarele condi╚Ťii: (i) este rezident rom├ón ╚Öi (ii) de╚Ťine un card de debit Visa sau Mastercard valid, denumit ├«n continuare ÔÇ×Card bancarÔÇŁ (cu excep╚Ťia cardurilor prepl─âtite/cardurilor care necesit─â autorizare sistematic─â), emis de o institu╚Ťie de credit rom├óneasc─â sau de o sucursal─â rom├óneasc─â a unei institu╚Ťii de credit din UE.

Mai multe detalii despre aceasta modalitate de plata la somnart.ro/plata-in-rate-cu-cardul-de-debit-prin-oney

 

 1. Plata peste 30 de zile f─âr─â costuri adi╚Ťionale prin PayPo

Este valabilă pentru comenzi între 30 și 1500 lei. Cumperi acum și plătești în 30 de zile, fără costuri suplimentare!

├Ä╚Ťi oferim o nou─â metod─â inovativ─â de plat─â – PayPo! Prin PayPo, ├«╚Ťi po╚Ťi organiza cump─âr─âturile astfel ├«nc├ót s─â ai toate produsele pe care ╚Ťi le dore╚Öti, dar le achi╚Ťi dup─â ce le-ai verificat ╚Öi ai decis s─â p─âstrezi doar produsele comandate!

Cum func╚Ťioneaz─â Paypo?

  1. Când faci cumpărături online, adaugi produsele în coșul de cumpărături și alegi să plătești prin PayPo.
  2. Completezi datele personale solicitate pentru verificarea informa╚Ťiilor ╚Öi transmiterea codului SMS.
  3. PayPo pl─âte╚Öte pentru achizi╚Ťiile tale online din magazin, iar tu vei primi comanda.
  4. Verifici cump─âraturile acas─â, iar pentru a achita sumele datorate c─âtre PayPo, vei avea 30 de zile de la achizi╚Ťie. Nu uita, vei pl─âti doar produsele p─âstrate.

Serviciul Rela╚Ťii cu clien╚Ťii PayPo este disponibil de luni p├ón─â vineri ├«ntre orele 08:00-18:00. ├Än cazul ├«n care ai ├«ntreb─âri sau neclarit─â╚Ťi, ├«i po╚Ťi contacta la telefon: 0312294746 sau prin e-mail la info@paypo.ro

Mai multe detalii despre aceasta modalitate de plata la somnart.ro/plata-prin-paypo

 1. Plata prin credit instant 100% online pentru persoane fizice prin TBI Bank

Al─âturi de TBI Bank am implementat un sistem de finantare 100% online care ├«╚Ťi permite s─â platesti ├«n rate, fara drumuri la banc─â. E nevoie doar s─â ai la ├«ndeman─â cartea de identitate ╚Öi s─â ai o surs─â de venit (inclusiv dac─â e╚Öti PFA / PFI / ├Äntreprindere Individual─â, Cabinet Medical Individual, Cabinet Avocatur─â, etc).

Selecteaza metoda de plat─â TBI Bank ╚Öi vei fi redirec╚Ťionat c─âtre tbibank.ro pentru finalizarea comenzii, 100% online.

Mai multe detalii aici.

 

9. Livrarea produselor

Minet Conf ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â efectueze validarea comenzilor ├«nainte de onorarea lor prin contactarea telefonic─â a clien╚Ťilor.

Minet Conf va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei.

Minet Conf ofer─â transport oriunde ├«n Rom├ónia indiferent de destina╚Ťie.
Comenzile plasate pe site-ul www.Somnart.ro sunt trimise prin curierat rapid în termen de 1-5 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.
Termenul estimat de livrare este mentionat in pagina fiecarui produs.
Firmele de curierat nu livreaza coletele voluminoase si/sau grele in scarile blocurilor si nici la etajele acestora, livrarea facandu-se din masina curierului. Va rugam sa tineti cont de acest aspect pentru coletele voluminoase si/sau grele.

 • Taxa de transport pentru comenzile cu livrare la domiciliu, depinde de┬á greutatea si volumul fiecarui produs si de modalitatea de plata aleasa, valoarea acestei taxe de transport este afisata in pagina de cos si in pagina de finalizare comanda.
 • Taxa de transport cu livrare la locker Easy Box Sameday pentru comenzile mai mici de 199.99 RON este ├«n valoare de:
  • 11,99 lei pentru livrare la locker EasyBox Sameday
  • Pentru comenzile mai mari de 199.99 RON, transportul pana la locker este gratuit.

Nu se va accepta decât o adresă de livrare pentru fiecare comandă. Livrarea se va efectua în termenul de livrare prezentat in site la momentul plasarii comenzii.

S.C. Minet Conf S.R.L. ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â ├«nt├órzie sau s─â anuleze livr─âri ale produselor comandate dac─â acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Minet Conf S.R.L. care includ dar nu se rezum─â la: indisponibilitatea produc─âtorului, ac╚Ťiuni guvernamentale, impedimente de for╚Ť─â major─â, r─âzboaie, acte de terorism, proteste, r─âscoale, tulbur─âri civile, incendii, explozii, inunda╚Ťii, epidemii, greve.

├Än cazul ├«n care clientul nu este g─âsit la adresa men╚Ťionat─â, curierul nostru va face ├«nc─â o ├«ncercare de a livra, dup─â care comanda va fi returnat─â, clientul urm├ónd s─â suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. Minet Conf S.R.L ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a anula o comand─â ├«n cazul ├«n care pre╚Ťul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gre╚Öit ├«n baza de date, sau afi╚Öate gre╚Öit, livrarea nefiind ├«nc─â efectuat─â.

 

10. Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din  contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile de la data primirii produsului, cu conditia ca acesta sa nu fie folosit, ci doar testat, in sensul ca acesta sa poata fi revandut ca nou. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

În cazul nerespectării termenului de returnare de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, consumatorul pierde dreptul de retragere din contract.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati in scris  cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract.

In acest sens, aveti  la dispozitie  doua moduri pentru retragerea din contract:

completează Formularul online de returnare produs (de retragere din contract) și apasă butonul Trimite
sau
completează Formularul fizic de returnare produs (de retragere din contract) și apoi trimite-l către noi pe email la contact@somnart.ro sau prin poștă la adresa Râmnicu Vâlcea, Str. Cătăneștilor nr. 49A, jud. Vâlcea, cod poștal 240413, România.
Acest formular de retragere din contract este doar un model și nu este obligatoriu ca format.

In termen de maxim 2 zile (lucr─âtoare) de la primirea lui, ve╚Ťi primi r─âspunsul cu aprobarea retragerii din contract (cu eventuale detalii suplimentare care ar mai fi necesare).

Nu trimiteti produsele fara sa primiti mai intai acceptul nostru, întrucât receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Daca ati ales ├«nlocuirea produsului cu alt produs comandat (sau ce urmeaz─â s─â-l comandati): acesta trebuie sa fie de o valoare cel pu╚Ťin egal─â cu produsul returnat, cu obliga╚Ťia de a achita ├«n avans diferen╚Ťa de pre╚Ť.

Produsele vor fi returnate ├«n starea lor original─â (├«n care au fost expediate), cu toate accesoriile ╚Öi etichetele originale, inclusiv eventualele produse tip cadou primite impreuna cu produsul de baza, prin orice firma de curierat rapid (door to door), iar costul legat de returnarea produsului va fi suportat de c─âtre consumator (de catre Dvs.). Nu trimiteti coletele prin Posta Romana prin serviciu ÔÇťcoletarie anuntataÔÇŁ, intrucat acest serviciu presupune ridicarea coletelor de la ghiseu.

Adresa la care puteti trimite produisele pe care noi le-am acceptat pentru retragerea din contract este: Râmnicu Vâlcea, Str. Cătăneștilor nr. 49A, jud. Vâlcea, cod poștal 240413, România, telefon 0799923986.

Ambalarea necorespunz─âtoare a produselor poate duce la deteriorarea acestora pe timpul transportului prin curierat si cade in r─âspunderea consumatorului (a Dvs.).
Minet Conf SRL nu este responsabila de ambalarea produselor returnate.

S.C. Minet Conf S.R.L. va returna consumatorului toate sumele pe care le-a primit drept plat─â din partea Dvs., ├«n termen de maxim 14 zile calendaristice de la recep╚Ťionarea coletului returnat la sediul Minet Conf SRL, colete pentru care s-a aprobat retragerea din contract.
Returnarea sumelor se va face prin aceea╚Öi modalitate de plat─â ca ╚Öi cea folosit─â pentru tranzac╚Ťia ini╚Ťial─â in cazul in care comenzile au fost achitate online.

Nu se pot returna produse folosite.

Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare.

Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

├Än urma primirii produselor returnate (pentru care s-a aprobat retragerea din contract), SC MINET CONF SRL va verifica starea acestora, iar eventualele repara╚Ťii necesare ├«n vederea readucerii produselor la starea ├«n care acestea pot fi v├óndute ca noi (inclusiv reparatiile pentru stric─âciunile cauzate de transportul prin curier), vor fi deduse din suma de plat─â de restituit.

├Än urma verific─ârii produselor returnate, daca se constata ca acestea sunt folosite, va vom contacta si va vom prezenta dovezile respective, iar pentru acele produse ave╚Ťi posibilitatea sa le preluati de la noi in termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscuta situatia, prin curierat, pe costul Dvs., altfel acestea vor fi distruse la expirarea termenului mentionat.

├Än cazul ├«n care produsul l-ai cump─ârat ├«n rate cu cardul, rambursarea banilor se va face doar pe cardul cu care s-a efectuat achizi╚Ťia.

În cazul returnării produselor care au beneficiat de serviciul de montaj asigurat de noi (sau de partenerii nostri), costurile aferente montajului nu vor fi rambursate.

Produsele ale c─âror defecte sunt constatate dup─â o perioad─â de timp mai mare de 14 zile calendaristice, nu mai pot fi returnate prin procedura de retragere din contract. ├Än aceast─â situa╚Ťie, defectele semnalate vor fi solu╚Ťionate ├«n conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile ├«nscrise ├«n certificatul de garan╚Ťie al produsului.

Produsele speciale, atipice, efectuate pe comand─â speciala nu pot fi returnate.

In cazul in care returnati un produs fara produsele cadou care l-au insotit, va vom returna suma datorata mai putin contravaloarea produselor cadou nereturnate.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

In cazul in care ati cumparat saltele si toppere si doriti sa va retrageti din contract, va rog sa notati faptul ca acestea nu trebuie indoite, roluite, deoarece acest procedeu necesita echipamente speciale care nu deterioreaza aceste produse. Acestea se trimit la dimensiunea si forma originala.

Dreptul de retragere din contract nu poate fi exercitat de catre clientii persoane juridice (cu exceptia celor de tip consumator).

 

11. Garantii

Produsele Minet Conf sunt verificate riguros pentru a ne asigura c─â acestea corespund celor mai ├«nalte standarde de calitate ╚Öi durabilitate, precum ╚Öi pentru a satisface dorin╚Ťele ╚Öi nevoile c├ót mai multor clien╚Ťi.

Termenul de garantie al produselor care beneficiaza de garantie (precum produsele de folosinta indelungata) este afisat in descrierea fiecarui produs.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaz─â de garan╚Ťia legal─â de conformitate.

Husele aferente saltelelor si topperelor au 2 ani garan╚Ťie.

Produsul poate fi returnat din motive legate de calitate sau defecte de fabrica╚Ťie. Produsul va fi reparat sau ├«nlocuit gratuit cu altul nou ori se va restitui pre╚Ťul pl─âtit, conform legii nr. 449/2003 (privind v├ónzarea produselor ╚Öi garan╚Ťiile asociate acestora) ┼či a Ordonan┼úei nr. 21/1992 (privind protec╚Ťia consumatorilor). Orice reparare sau ├«nlocuire a produsului se va realiza ├«ntr-o perioad─â ce va fi stabilit─â de comun acord cu consumatorul, dar care nu va dep─â╚Öi 15 zile calendaristice de la returnarea produsului (c├ónd produsul ajunge in depozitul nostru). Termenul de garan╚Ťie al produsului se calculeaz─â de la livrarea/cump─ârarea produsului.

Pentru probleme de garantie va rugam sa ne contactati, mentionand problemele produsului, insotite de poze.
SC Minet Conf dupa ce accepta cererea dumneavoastra va trimite o firma de curierat (la alegerea noastra) pentru ridicarea produsului (pe cheltuiala SC Minet Conf SRL).

De la caz la caz, va punem la dispozitie materialele de ambalare pe costul nostru si va revine obligatia de ambalare corespunzatoare in vederea expeditiei pe curier.

Nu trimiteti produsele la initiativa Dumneavoastra, fara sa primiti mai intai acceptul nostru, întrucât receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Modul de solutionare a garantiei (reparatie produs, inlocuire cu produs nou sau restituire bani) va fi stabilit de catre Minet Conf in urma verificarii produsului, de la caz la caz.

Expeditia produsului (reparat, sau inlocuit) cade in sarcina (si pe cheltuiala) Minet Conf.

Certificatul de garan╚Ťie, dup─â caz:

 • va fi prezent ├«n coletul expediat, al─âturi de produs ÔÇô sub forma unui document tip─ârit
 • se transmite ├«n format digital (fisier .pdf) pe emailul men╚Ťionat ├«n procesul de cump─ârare
 • va fi disponibil ├«n Contul meu (daca aveti cont creat la momentul plasarii comenzii), la rubrica (coloana) Documente (doar comenzile care contin cel putin un produs purtator de garantie va avea disponibila coloana Documente)

Dac─â constata╚Ťi lipsa certificatului de garan╚Ťie, va rug─âm s─â ne┬ácontacta╚Ťi┬áde ├«ndat─â.

La formularea unei cereri de garantie, aveti obligatia de a ne prezenta factura si certificatul de garantie aferente produsului/produselor respective. In lipsa acestora, ne rezervam dreptul de a va refuza cererea Dumneavoastra.

In cazul in care pentru produsul ridicat pe garantie se constata ca reclamatia Dumneavoastra este nefondata, atat cheltuielile aferente investigatiei realizate, cat si cheltuielile cu tranportul pentru aducerea produsului la fabrica cad in sarcina Dumneavoastra, acesta putand fi ridicat dupa plata acestor investigatii. De asemenea costul transportului pt ridicarea produsului de la fabrica noastra cade tot in sarcina Dumneavoastra.

In consecinta, daca reclamatia va fi nefondata, produsul il veti primi dupa achitarea tuturor cheltuielilor precizate anterior.

├Än cazul in care Dumneavoastra refuzati primirea produsului reparat/inlocuit in garantie sau in cazul in care refuzati produsul pentru care reclamatia Dumneavoastra de garantie a fost gasita ca nefondata, va vom contacta si va vom prezenta dovada refuzului de la curier, iar produsul respectiv ave╚Ťi posibilitatea sa-l preluati de la noi in termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscuta situatia, prin curierat, pe costul Dvs., altfel acesta va fi distrus la expirarea termenului mentionat.

 

12. Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane

Orice litigiu ap─ârut ├«n legatur─â cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. Dac─â ave╚Ťi probleme legate de o comand─â, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discuta╚Ťi, pute╚Ťi lua leg─âtura pentru o conciliere intern─â gratuit─â la adresa contact@somnart.ro. ├Än cazul ├«n care nu s-a reu╚Öit stingerea conflictului pe cale amiabil─â, competen╚Ťa revine instan╚Ťelor judecatore╚Öti de la sediul Vanzatorului.

Solu╚Ťionarea online a litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

Continuarea ac╚Ťiunii dumneavoastr─â presupune acordul cu ace╚Öti Termeni ╚Öi Condi╚Ťii.