Formular Returnare Produse

Formularul pentru retur este disponibil mai jos; inainte de a-l completa te rugam sa parcurgi informatiile cu termenii aferenti retragerii din contract:

Nu trimiteti produsele fara sa primiti mai intai acceptul nostru, intrucat receptia acestora va fi refuzata, iar respectivele produse se vor intoarce la Dvs.

Produsele vor fi returnate ├«n starea lor original─â (├«n care au fost expediate), ├«n ambalajul original, cu toate accesoriile ╚Öi etichetele originale, prin orice firma de curierat, iar costul legat de returnarea produsului va fi suportat de c─âtre tine. Ambalarea necorespunz─âtoare a produselor poate duce la deteriorarea acestora pe timpul transportului prin curierat si cade in r─âspunderea ta. Minet Conf SRL nu este responsabil de ambalarea produselor returnate. S.C. Minet Conf S.R.L. iti va returna toate sumele pe care le-a primit drept plat─â din partea ta ├«n termen de maxim 14 zile calendaristice de la recep╚Ťionarea coletului returnat la sediul Minet Conf SRL, colete pentru care s-a aprobat retragerea din contract. Returnarea sumelor se va face prin aceea╚Öi modalitate de plat─â ca ╚Öi cea folosit─â pentru tranzac╚Ťia ini╚Ťial─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care ╚Ťi-ai exprimat acordul expres pentru o alt─â modalitate de rambursare.

Nu se pot returna produse folosite.

├Än urma primirii produselor returnate (pentru care s-a aprobat retragerea din contract), SC MINET CONF SRL va verifica starea acestora, iar eventualele repara╚Ťii necesare ├«n vederea readucerii produselor la starea ├«n care acestea pot fi v├óndute ca noi (inclusiv reparatiile pentru stric─âciunile cauzate de transportul prin curier), vor fi deduse din suma de plat─â de restituit.

În urma verificării produselor returnate, daca se constata ca acestea sunt folosite, te vom contacta si iti vom prezenta dovezile respective, iar pentru acele produse ai posibilitatea sa le preiei de la noi in termen de 14 zile de la data la care v-am facut cunoscuta situatia, prin curierat, pe costul tau, altfel acestea vor fi distruse la expirarea termenului mentionat.

├Än cazul ├«n care produsul l-ai cump─ârat ├«n rate cu cardul, rambursarea banilor se va face doar pe cardul cu care s-a efectuat achizi╚Ťia.

În cazul returnării produselor care au beneficiat de serviciul de montaj asigurat de Somnart (sau de partenerii acestuia), costurile aferente montajului nu vor fi rambursate.

Produsele ale c─âror defecte sunt constatate dup─â o perioad─â de timp mai mare de 14 zile calendaristice, nu mai pot fi returnate prin procedura de retragere din contract. ├Än aceast─â situa╚Ťie, defectele semnalate vor fi solu╚Ťionate ├«n conformitate cu termenii ╚Öi condi╚Ťiile ├«nscrise ├«n certificatul de garan╚Ťie al produsului.

Produsele speciale, atipice, efectuate pe comand─â speciala nu pot fi returnate.

In cazul in care returnati un produs fara produsele cadou care l-au insotit, va vom returna suma datorata mai putin contravaloarea produselor cadou nereturnate.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

In termen de maxim 2 zile (lucr─âtoare) ve╚Ťi primi r─âspunsul cu aprobarea retragerii din contract (cu eventuale detalii suplimentare care ar mai fi necesare).

    Solicit în schimbul produselor returnate:

    V─â rug─âm s─â men╚Ťiona╚Ťi produsul dorit la schimb:

    Dac─â a╚Ťi ales Returnarea contravalorii, atunci completa╚Ťi ╚Öi detaliile bancare de mai jos:

    Dup─â ce trimite╚Ťi acest formular, a╚Ötepta╚Ťi v─â rog aprobarea cererii dvs.