Showing all 13 results

Perne bebelusi

Bebelu╚Öii au nevoie de perne special create pentru ei. Este foarte important acest aspect pentru siguran╚Ťa celor mici. O pern─â de bebelu╚Ö este fabricat─â cu o form─â antisufocare ╚Öi este certificat─â potrivit standardelor actuale de siguran╚Ť─â ╚Öi calitate. ├Än func╚Ťie de nevoile celui mic, alege o pern─â de bebelu╚Ö care ├«l ├«mbr─â╚Ťi╚Öeaz─â, oferindu-i un plus de confort.

Dac─â te ├«ntrebi c├ónd are nevoie cel mic de pern─â de bebe, trebuie s─â ╚Ötii c─â este important ca acesta s─â ├«╚Öi sus╚Ťin─â singur capul, s─â ├«l ridice singur, s─â ├«l ├«ntoarc─â ├«ntr-o parte ╚Öi alta.

Grija pentru siguran╚Ťa nou-n─âscutului ├«n timpul somnului apare inevitabil la p─ârin╚Ťi. Prin urmare, acord─â aten╚Ťie pernelor de bebe concepute s─â ofere siguran╚Ť─â, pentru ca bebelu╚Öii s─â nu se loveasc─â de marginile patului.

La noi, ├«n magazinul online Somnart, g─âse╚Öti perne de bebe de cea mai bun─â calitate. Alege-o pe cea potrivit─â cerin╚Ťelor celui mic, fie c─â este vorba de o pern─â din latex, de o pern─â de siguran╚Ť─â pentru bebelu╚Öi sau de una distractiv─â care s─â ├«l ├«mbr─â╚Ťiseze.

13