Despre noi

Am fost ├«nfiin┼úa┼úi ├«n 1981 sub denumirea de ├Äntreprinderea de Textile Ne┼úesute R├ómnicu V├ólcea ┼či am cunoscut o privatizare ┼či tranzi┼úie de succes datorit─â investi┼úiilor permanente ├«n tehnologie de ultim─â genera┼úie.

Povestea noastră începe în Râmnicu Vâlcea. Localitatea a fost atestată în data de 4 septembrie 1388 în timpul domniei lui Mircea cel Bătrân.

Ne iubim ora┼čul ┼či credem c─â jude┼úul nostru este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Compania noastr─â face parte din grupul de firme Minet, cel mai mare produc─âtor de textile din Rom├ónia, cu o cifr─â de afaceri de peste 32 milioane de euro ┼či mai mult de 500 de angaja┼úi.

Povestea Minet Bedding a ├«nceput ├«n anul 2001 c├ónd viziunea unei companii dedicate oamenilor, vie╚Ťii de calitate ╚Öi st─ârii de bine a devenit realitate.

De atunci am continuat cu pa╚Öi siguri s─â cl─âdim cel mai de ├«ncredere brand de textile pentru cas─â din Romania, aspir├ónd s─â fim compania care particip─â activ la crearea unei lumi mai s─ân─âtoase, f─âc├ónd o diferen╚Ť─â remarcabil─â ├«n fiecare via╚Ťa tuturor, ├«n fiecare zi, prin cultivarea somnului de calitate.

Pasiona╚Ťi de inova╚Ťie ├«n industria textil─â, am adoptat ╚Öi am integrat constant tehnologie de produc╚Ťie de ├«nalt─â performan╚Ť─â ╚Öi am ├«mbr─â╚Ťi╚Öat ├«n mod continuu noutatea ├«n dezvoltarea produselor noastre, create ├«n spiritul beneficiilor indiscutabile de confort ╚Öi calitate superioar─â.

Cu responsabilitate asumat─â, viziune clar─â ╚Öi permanent aten╚Ťi la dezvolt─âri esen╚Ťiale at├ót ├«n tehnologiile de fabricare c├ót ╚Öi ├«n dezvoltarea produselor, demonstr─âm permanent c─â obiectivele ├«ndr─âzne╚Ťe pe care ni le stabilim ├«n fiecare an sunt cheia succesului nostru, at├ót actual c├ót ╚Öi viitor.

Miz─âm ├«n fiecare zi pe standarde ├«nalte, excelen╚Ť─â, etic─â ╚Öi integritate, oferind dedicarea noastr─â complet─â ├«n efortul de a fi ├«ntotdeauna cei mai buni!

Totodată am pus cap la cap o echipă deosebită, închegată puternic în jurului pasiunii comune pentru lucrul bine făcut.

De la dezvoltare durabil─â ╚Öi p├ón─â la grija fa╚Ť─â de mediu, aspir─âm s─â fim compania ce particip─â activ la crearea unei lumi mai s─ân─âtoase, prin cultivarea somnului de calitate, invit├óndu-te astfel ├«n universul confortului absolut!

Site-ul somnart.ro a câștigat titlul de Cel Mai Bun Magazin Online Home&Deco la Gala Premiilor eCommerce 2021.

Premiile GPeC au fost clasificate pe baza verticalelor de produse comercializate de magazinele online ├«nscrise ├«n Competi╚Ťie, dar ╚Öi pe baza grupelor ├«n care au fost ├«ncadrate magazinele online ├«n func╚Ťie de experien╚Ťa ╚Öi tradi╚Ťia lor ├«n pia╚Ť─â.

Echipa noastr─â

Noi cei de la Minet ne consider─âm o mare familie. Nu ne leag─â doar prietenia ci ┼či pasiunea comun─â pentru lucrul bine f─âcut.

Investim permanent în training astfel încât echipa noastră să fie permanent capabilă să utilizeze ultimele tehnologii existente în piaţă.

S.C. MINET CONF S.R.L.

Adresa: Str. C─ât─âne╚Ötilor, nr. 49A, R├ómnicu V├ólcea, jud. V├ólcea, cod po┼čtal 240413, Rom├ónia

Capital social: 4760 RON

Tel: 0799923986

WhatsApp: 0799923986

Program: L-V: 08:00 ÔÇô 16:00; S-D: inchis

Email: contact@somnart.ro

Informa╚Ťii diverse

Denumire firm─â: S.C. Minet Conf S.R.L.

RON IBAN: RO41BACX0000004566539001 Banca Unicredit, Cod SWIFT: BACXROBU, Cod Banca: BACX

RON IBAN: RO62TREZ6715069XXX000556 Trezoreria Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea

Cod de înregistrare fiscală C.I.F. / TVA-UE: RO 14040196

Num─âr vam─â ÔÇô EORI: RO14040196

Număr de ordine în Registrul Comerţului: J38/227/29.06.2001

Certificat de inregistrare ├«n scopuri de TVA ÔÇô C.I.F.

Certificat ISO RO

Certificat ISO EN

Certificat de ├«nregistrare – C.U.I

Certificat vam─â ÔÇô EORI

Certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX®