Despre noi

Am fost înfiinţaţi în 1981 sub denumirea de Întreprinderea de Textile Neţesute Râmnicu Vâlcea şi am cunoscut o privatizare şi tranziţie de succes datorită investiţiilor permanente în tehnologie de ultimă generaţie.

Povestea noastră începe în Râmnicu Vâlcea. Localitatea a fost atestată în data de 4 septembrie 1388 în timpul domniei lui Mircea cel Bătrân.

Ne iubim oraşul şi credem că judeţul nostru este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Compania noastră face parte din grupul de firme Minet, cel mai mare producător de textile din România, cu o cifră de afaceri de peste 32 milioane de euro şi mai mult de 500 de angajaţi.

Povestea Minet Bedding a început în anul 2001 când viziunea unei companii dedicate oamenilor, vieții de calitate și stării de bine a devenit realitate.

De atunci am continuat cu pași siguri să clădim cel mai de încredere brand de textile pentru casă din Romania, aspirând să fim compania care participă activ la crearea unei lumi mai sănătoase, făcând o diferență remarcabilă în fiecare viața tuturor, în fiecare zi, prin cultivarea somnului de calitate.

Pasionați de inovație în industria textilă, am adoptat și am integrat constant tehnologie de producție de înaltă performanță și am îmbrățișat în mod continuu noutatea în dezvoltarea produselor noastre, create în spiritul beneficiilor indiscutabile de confort și calitate superioară.

Cu responsabilitate asumată, viziune clară și permanent atenți la dezvoltări esențiale atât în tehnologiile de fabricare cât și în dezvoltarea produselor, demonstrăm permanent că obiectivele îndrăznețe pe care ni le stabilim în fiecare an sunt cheia succesului nostru, atât actual cât și viitor.

Mizăm în fiecare zi pe standarde înalte, excelență, etică și integritate, oferind dedicarea noastră completă în efortul de a fi întotdeauna cei mai buni!

Totodată am pus cap la cap o echipă deosebită, închegată puternic în jurului pasiunii comune pentru lucrul bine făcut.

De la dezvoltare durabilă și până la grija față de mediu, aspirăm să fim compania ce participă activ la crearea unei lumi mai sănătoase, prin cultivarea somnului de calitate, invitându-te astfel în universul confortului absolut!

Site-ul somnart.ro a câștigat titlul de Cel Mai Bun Magazin Online Home&Deco la Gala Premiilor eCommerce 2021.

Premiile GPeC au fost clasificate pe baza verticalelor de produse comercializate de magazinele online înscrise în Competiție, dar și pe baza grupelor în care au fost încadrate magazinele online în funcție de experiența și tradiția lor în piață.

Echipa noastră

Noi cei de la Minet ne considerăm o mare familie. Nu ne leagă doar prietenia ci şi pasiunea comună pentru lucrul bine făcut.

Investim permanent în training astfel încât echipa noastră să fie permanent capabilă să utilizeze ultimele tehnologii existente în piaţă.

S.C. MINET CONF S.R.L.

Adresa: Str. Cătăneștilor, nr. 49A, Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, cod poştal 240413, România

Capital social: 4760 RON

Tel: 0799923986

WhatsApp: 0799923986

Program: L-V: 08:00 – 16:00; S-D: inchis

Email: contact@somnart.ro

Informații diverse

Denumire firmă: S.C. Minet Conf S.R.L.

RON IBAN: RO41BACX0000004566539001 Banca Unicredit, Cod SWIFT: BACXROBU, Cod Banca: BACX

RON IBAN: RO62TREZ6715069XXX000556 Trezoreria Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea

Cod de înregistrare fiscală C.I.F. / TVA-UE: RO 14040196

Număr vamă – EORI: RO14040196

Număr de ordine în Registrul Comerţului: J38/227/29.06.2001

 Certificat de inregistrare în scopuri de TVA – C.I.F.

 Certificat ISO RO

Certificat ISO EN

Certificat de înregistrare – C.U.I

Certificat vamă – EORI

Certificat STANDARD 100 by OEKO-TEX®