R─âspuns instant

 

Costuri zero, dobândă zero

 

Cu cardul de salariu (de debit)

 

 

CE ESTE SOLUȚIA 3X4X ONEY?

Această metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT (inclusiv cardul de salariu), și este oferită cu costuri 0 (zero) pentru cumpărături de minimum 450 lei.

Foarte important:
– Prima rat─â se achit─â pe loc, deci trebuie s─â ave╚Ťi disponibil─â suma primei rate pe card
– Cardul trebuie s─â nu expire p├ón─â la achitarea ratelor

 

2. CINE POATE BENEFICIA DE SOLUȚIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

Solu╚Ťia 3x4x Oney este dedicat─â doar┬ápersoanelor fizice, majore ╚Öi rezidente ├«n Rom├ónia

 

3. CE CARDURI SUNT ACCEPTATE?

Sunt acceptate┬ácardurile de DEBIT (inclusiv cardul de salariu)┬áVisa ╚Öi MasterCard, emise de b─âncile sau institu╚Ťiile financiare din Rom├ónia.
Nu sunt acceptate:
1. Carduri prepl─âtite, virtuale sau carduri emise ├«n alt─â ╚Ťar─â
2. Carduri de credit
3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

 

4. CE DOCUMENTE SUNT NECESARE?

Pentru a utiliza aceast─â solu╚Ťie de creditare, nu ave╚Ťi nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit. Nu solicit─âm o justificare a venitului lunar ├«ncasat de dumneavoastr─â.

 

5. CUM POT BENEFICIA DE SOLUȚIA DE CREDITARE 3X4X ONEY?

1. Adaugi produsele dorite în coș
2. Alegi op╚Ťiune de plat─â Rate online cu card de debit prin Oney ╚Öi num─ârul de rate
3. Ape╚Öi butonul “Trimite comanda”
4. Pe pagina de plat─â Oney completezi datele solicitate

 

6. MENTIUNI LEGALE

Solu╚Ťiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru costuri 0, fiind rambursabile ├«n maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).

Conform OUG nr. 85/2004, beneficia╚Ťi de un termen de 14 zile calendaristice pentru a v─â retrage din contractul de credit ├«ncep├ónd cu data ├«ncheierii contractului de credit.

Solu╚Ťiile de Creditare Oney sunt disponibile ╚Öi rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) av├ónd capacitate de exerci╚Ťiu deplin─â la data accept─ârii Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor Generale.

Oney Bank este o institu╚Ťie de credit franceza autorizata sa desf─â╚Öoare activit─â╚Ťi de creditare si de plata de Autoritatea Francez─â de Control Pruden╚Ťial ╚Öi Rezolu╚Ťie (ÔÇťACPRÔÇŁ), organizat─â ╚Öi func╚Ťion├ónd ca societate pe ac╚Ťiuni ├«n conformitate cu legisla╚Ťia din Fran╚Ťa, cu un capital social de 51.286.585 euro, ├«nregistrat─â ├«n Registrul Comer╚Ťului ╚Öi Societ─â╚Ťilor din Lille Metropole sub num─ârul 546 380 197, cu sediul situat ├«n str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), num─âr de telefon 0373806977 ╚Öi adres─â de email: serviciulclienti.ro@oney.com.